skrevet
-
Shafan
Dette siger Herren:
" ... spørg efter de gamle stier .. "
Jer.6,16

Mens han talte til os på vejen og åbnede Skrifterne for os - ANDAGT
Hans Erik Nissen - "Han er vor fred"

Luk.24,32

Har du gjort samme erfaring som Jesu venner på vej til Emmaus? Mørket havde sænket sig over sjælen. Det, de havde regnet med, ja troet og bygget deres liv på, var bristet. Men så kom Jesus og slog følge med dem. Det gør han også med dig. Han kender dig i din nød.

Så kommer han dig til hjælp. Han gør det gennem Skrifterne. Satan vil have dig til at foragte en sådan hjælp. Hvad kan ord hjælpe - tilmed gamle ord, du kender så godt? Men tro ikke din værste fjende, som altid prøver at holde dig borte fra det middel, som Gud giver nåde gennem. Bed om et ord og luk endnu en gang den prøvede bog op.

Så sker underet. Jesus kommer. Han er dig lige så nær, som din Bibel er dig nær. Sæt din finger på et velsignet Jesus-vers og læg dit øre ind til det. Gennem det viser Jesus dig sig selv i sin herlighed. Du ser ham ophøjet på korset. Det er ikke naglerne, der holder ham fast. Det er kærligheden til dig. Han siger til dig: Dette er prisen for, at jeg ikke kan tænke mig himlen uden dig. Ved de ord begynder dit hjerte at brænde, og du må sige til ham

"Hvad nød er der
hvor du er nær,
o, Herre kær'
dig mon jeg mig befale"


(Fra "Han er vor fred" af Hans Erik Nissen - LogosMedia 2005 - Shafan 25-04-14)Webmaster, Andreas Michelsen

Forside: www.shafan.dk

skrevet Bibeltekster er hentet fra den autoriserede oversættelse, 
© Det Danske Bibelselskab 1992  og kan læses på BibelenOnline